ACTIE TEAMCENTER

Beste voetballiefhebbers,

Het is een bizarre tijd nu, normaal gesproken zijn dit de mooiste maanden van het voetbalseizoen. Veel activiteiten, kampioenschappen, toernooi, na-competities, drukte in de kantine, genieten in het zonnetje langs de lijn en noem maar op. We missen het allemaal op dit moment en hopelijk kunnen we straks aan het begin van het seizoen weer allemaal genieten van dit mooie spelletje en alles er om heen!

Gelukkig hebben we langzaam betere vooruitzichten, hopelijk mogen veel verenigingen onder de zogeheten “Coronavoorwaarden” weer trainingen aanbieden voor de jongste jeugdcategorieën. Hopelijk is dit weer het begin van het “nieuwe” normaal.

Net als voor ons bedrijf is het voor verenigingen geen gemakkelijke periode en daarom bieden wij jullie leden bijgevoegde actie aan. Een trainingstenue inclusief clublogo  en #stayfit met 35% korting (vanaf € 23.40  shirt – short en kousen), om in te trainen bij de vereniging of voor jezelf. Deze set staat in jullie club webshop als eerste artikel vermeld en uiteraard profiteert de verenging van iedere aankoop via de club webshop door de verrekening van de commissie.

De webshop is te vinden via Clubwereld HRS Haasdonk