top of page
0ae9ef54-f6cc-4a52-9372-00ae3956454f_edited.jpg

ONZE CLUB

De waarden van ONZE club vormen het fundament van onze organisatie:

RESPECT
KWALITEIT
GROEI
VERBINDING

bal alleen wit_edited_edited.png

HRSH werkt consequent met vernieuwde krachten en veel bereidwillige medewerkers aan onze sportieve en strategische doelen. Naast onze vier kernwaarden mikken we steevast op een lokale sociale impact met genoeg diversiteit.

Onze waarden zijn de vitamines die dienen voor de groei van onze sporters. Daarnaast zijn nauw verbonden met de sociale functie van voetbal, waar we veel belang aan hechten.


We gaan steevast voor de combinatie van ‘fun’ en ‘formation’ zoals we dat ook in de opleidingsvisie van Voetbal Vlaanderen terug vinden. Plezier, onderbouwen met kennis en wetenschap.

We are Haasdonk!

391459932_790724196189804_6596244291853662083_n.jpg

ONZE WERKING

HRS Haasdonk is een VZW opgericht in 2008. De club wordt aangestuurd vanuit 3 formele organen: de algemene vergadering, de raad van beheer en het dagelijks bestuur.

 

Daarnaast kan onze organisatie floreren door de meer dan 100 prachtige vrijwilligers en een ijzersterke sportieve cel. We kunnen ook rekenen op de steun van onze mooie gemeente via ‘Beveren Verbindt’.

ABONNEMENTEN

bal alleen wit_edited_edited.png

INKOM

A-Ploeg - 1e provinciaal : 7.00€
B-Ploeg - 4e provinciaal : 4.00€
Beloften A & B : gratis
Dames : gratis
Spelers en medewerkers in HRSH Outfit hebben gratis toegang voor alle wedstrijden.

ABONNEMENTEN
A-Ploeg : 70.00€
B-ploeg : 40.00€
Combinatie A & B-ploeg : 100.00€


Hoe bestellen ?
Stuur een mail naar info@hrsh.be en vermeld je naam, voornaam, adres, gsm en mailadres en het gewenste abonnement.
Wij bereiden je abonnement voor. Tegen de volgende thuiswedstrijd kan je aan de kassa je abonnement cash betalen en het gelijktijdig meenemen. Op je abonnement staat een QR-code die gescand wordt bij de ingang? Registreren is dan niet meer nodig.

LIDKAART VIP CLUB 2008

Wil je tijdens de rust van onze A en B ploeg genieten van een tas koffie met een opkikkertje, dan kan je lid worden van CLUB 2008.
Kostprijs : 90.00€ (excl. inkom)


Hoe bestellen?
Stuur een mail naar info@hrsh.be en vermeld je naam, voornaam, adres, gsm en mailadres en het gewenste abonnement. Of bestel je VIP-kaart in de kantine – je kan met bancontact of cash betalen. We geven je een tijdelijke dag-toegangskaart. Tegen de volgende wedstrijd zal je gepersonaliseerde VIP-kaart voor je klaarliggen.

Nuttige contacten

E-mailadressen

Bestuur - bestuur@hrsh.be

Informatie - info@hrsh.be

Jeugd - jeugd@hrsh.be

Juridisch - gc@hrsh.be

Coördinatie jeugd - tvjo@hrsh.be

Tornooien - tornooi@hrsh.be

Events - events@hrsh.be

Sponsoring - cedric@hrsh.be

Boekhouding - boekhouding@hrsh.be

Referee ambassador - ref@hrsh.be

Boekho

Telefoonnummers

Voorzitter: Tom Van De Perre / +32479209279

Sponsoring:  Filip Dewitte / +32475396611Cédric Vercauteren / +32472082187

Communicatie/Pers: Cédric Vercauteren / +32472082187

Kantine: Bernadette Cloostermans / 037755984

Referee ambassador: Kris Robert / +32476662776

VRIJWILLIGERS

De essentie van een VZW reflecteert zich niet alleen in juridische structuur maar vooral in haar vrijwilligers. De vraag die hier dikwijls geopperd wordt, is wat dan de definitie van een vrijwilliger is. Volgens ons is een vrijwilliger iemand die zich belangeloos inzet voor de club of hiervoor enkel een minimale vergoeding krijgt. De verschillende vormen van vrijwilligerswerk of verenigingswerk zijn bij ons aanwezig:

 • 30-tal clubondersteunende vrijwilligers (logistiek, secretariaat, kleedkamers, kantine, inkom, lijnen trekken, marketing, sponsoring, evenementen, boekhouding, bestuur….)
   

 • 40-tal trainers
   

 • 30-tal afgevaardigden
   

 • Het is dankzij de inzet van die mensen dat een club leeft en bestaat. Dank voor jullie enthousiaste inzet!
   

 • Sinds het nieuwe wetboek van vennootschappen en verenigingen (WVV) in werking is getreden op 1 mei 2019, geven wij alle vrijwilligers en verenigingsmedewerkers een formele overeenkomst. Het beleid dat wij nastreven wil open en correct zijn naar alle belanghebbenden toe.
   

 • Wij hebben hiervoor een partner, SportPay, die ons optimaal adviseert mbt de nieuwste regelgeving (http://sportspay.be)
   

 • Wij zoeken steeds mensen die zich goed voelen bij onze waarden van respect, enthousiasme, kwaliteit en welzijn. We nemen allen een constructieve verantwoordelijkheid in een project waarin verbinding centraal staat. Wil ook jij vrijwilliger worden in onze mooie club? Klik hieronder op "vrijwilliger worden" en bezorg ons je informatie (naam, voornaam, postcode, GSM nummer, ouder van,...). 

Ik word vrijwilliger bij HRSH!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page