Communicatie en social media

We gebruiken verschillende kanalen naar verschillende groepen.

Off-line organiseren we zeer veelvuldig vergaderingen. Directe overlegmomenten met trainers en medewerkers zijn talrijk.

Uiteraard onze website. Deze website bevat duidelijke informatie, strategie en structuur. Ook informatie over sponsors en evenementen zijn hier te vinden.

Naar spelers toe gebruiken wij ons voetbalmanagementsysteem, ProSoccerData (https://www.prosoccerdata.com/). Via dit systeem plannen wij al onze activiteiten, beheren wij onze spelersadministratie en rapporteren wij trainingen en wedstrijden (voorbereiding en feedback).

Voor meer info klik op het logo

Verder hebben wij ook een Facebookpagina die we gebruiken voor onze intermenselijke communicatie, berichtgeving voor intern en extern publiek en is als het ware het bindmiddel voor onze HRSH saus.

Wil je iets over je ploeg delen, dan kan je dit.

Je levert content aan per whatsapp aan onze content manager Cédric of je post het zelf op onze pagina en dan wordt dit na onze goedkeuring met onze HRSH-familie gedeeld.

Sinds 2022 is HRSH ook actief op LinkedIn. Waar Facebook eerder inzet op intermenselijke berichtgeving posten we op dit platform dezelfde boodschappen maar met een professionele touch. Dit om onze sponsors op dit platform meer in de verf te zetten of om nieuwe potentiële sponsors aan te trekken.

Het media & marketing team

Brigitte Borghgraef

Secretariaat Jeugd

Gina Cant

Sponsoringteam

Krist'l Daelman

Webmaster, Algemeen secretariaat, Boekhouding

Bart De Keersmaeker

Sponsoringteam

Filip De Witte

Sponsoringteam, Bestuur, Jeugdvoorzitter

Peter Goovaerts

Sponsoerteam, Bestuur

Tom Van De Perre

Sponsoringteam, Ondervoorzitter

Cédric Vercauteren

Sponsoringteam, Bestuur

x

Sponsoringteam

x

Sponsoringteam