COVID-19 PROTOCOL

Heropstart trainingen voor U6 t/m U13 vanaf maandag 16 november

 

De trainingen zullen gebeuren 1x/week op een training dag, zoals de normale planning voorschrijft.

Op zaterdag zou dan de tweede training dag worden ingepland (geen wedstrijden tegen andere tegenstanders tot half December)

Slechts 1 ouder zal toegelaten worden op de accommodatie rekening houdend met ons COVID-19 protocol (mondmasker, afstand…).

Uiteraard heeft de club het zeer moeilijk nu de kantine gesloten moet blijven en wij geen evenementen mogen organiseren.

Wijnhandel VinoTee organiseert wel een cava-actie ten voordele van de club.

COVID-19 op HRSH in PICTOGRAMMEN

Registreer je HRSH

Alle spelers en technische staf zijn voor de ingeplande activiteit automatisch geregistreerd via PSD en de wedstrijdbladen.

Elke andere bezoeker dient zich op één van de onderstaande manieren te registreren :

Voor elke thuiswedstrijd:

  • Kom je naar onze A en/of B-ploeg kijken en ben je in het bezit van een abonnement – dan is het scannen van de QR code voldoende om je te registreren.
  • Heb je de online registratie reeds gedaan, dan heb je via mail een QR code ontvangen. Deze zal aan de ingang gescand worden.
  • Zolang onze bezoekerscapaciteit niet bereikt is, is het ook mogelijk je manueel aan de ingang te registreren.

Op trainingsdagen :

  • Indien je geen speler of trainer bent dan is registratie verplicht bij het betreden van de kantine. Dit kan op het formulier dat bij het binnenkomen van de kantine.

Aan alle andere bezoekers op de Poerdam is registratie vooraf online of aan de ingang verplicht en dit met betrekking tot de contact tracing.

Op 14 oktober 20 werd door Voetbal Vlaanderen beslist dat alle wedstrijden van de amateurs voor onbepaalde tijd worden opgeschort. De sportieve cel van de club besliste ook om de trainingen van de senioren-ploegen stop te zetten tot 1 november 2020. Die dag volgt er een nieuwe evaluatie.

De jeugdploegen (U6-U17)  mogen hun trainingen en wedstrijden verder zetten, MAAR de kleedkamers blijven gesloten.

Op 17 oktober werd door de regering beslist om de horeca te sluiten vanaf maandag 19 oktober. Onze kantine gaat dicht…. Als club is een enorme uitdaging. Financieel kunnen ze ons niet harder treffen. We hebben de uitgaven voor de trainers en medewerkers en hebben geen enkele vorm van inkomsten. Binnenkort komen we met creatieve acties om onze club te steunen.

REGISTREER JE ONLINE EN BEPERK DE FILE AAN DE INGANG !

Na het verzenden van je registratie zal je een automatische bevestiging ontvangen. Mogen we je vragen deze aan onze medewerker te tonen.