FOTOSHOOT & ONTBIJT-26-09-2021

Op zondag 26/09  is het tijd om onze sterspelers, afgevaardigden en trainers te laten schitteren in hun voetbaloutfit voor onze fotoshoot.  Ook alle medewerkers zijn van harte welkom voor een foto! 

Dit in samenwerking met   Sportpictures.be    waarbij zowel een individuele foto als een ploegfoto is voorzien. Elke ouder/speler ontvangt een inlogcode om op hun site de zelf gekozen foto’s online te bestellen. Van elke ploeg zal de ploegfoto uitgehangen worden in de kantine. 

Elke leeftijdscategorie zal het uur van aanwezigheid nog te horen krijgen van zijn/haar trainer. We starten om 09u00hr. Wat wordt verwacht is dat iedere speler   zijn uitgangsoutfit (blauwe broek, blauwe vest en polo) draagt ​​​​​​​​​​MET sportschoenen (geen voetbalschoenen).

Traditiegetrouw is er met de  fotoshoot   ook een   heus ontbijt   en hierbij nodigen we dan ook alle spelers, ouders, broers en zussen uit om plaats te nemen aan de ontbijttafel in de kantine. Er kan weer genoten worden van een rijk gevuld ontbijtbuffet.

Schrijf snel in zodat u op zondag eens niet zelf voor het ontbijt te zorgen.

Hopelijk tot dan,

Groetjes,

Het Jeugdbestuur
  • Naam speler
  • Price: 18,00 €
  • Price: 15,00 €
  • Price: 10,00 €
  • 0,00 €
    Inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Graag overschrijven op : BE62 3631 7583 4061, met de vermelding BRUNCH - naam van persoon die reserveerde + ploeg