Aansluiten als seniorspeler seizoen 22-23

Wil je bij onze club aansloten dan zijn dit te te volgen stappen :

 

Vul het digitaal inschrijvingsformulier in – dit kan enkel verzonden worden nadat elk veld is ingevuld.

 

BESTAANDE SPELERS:

 1. Als HRSH speler ben je door de sportief verantwoordelijke al geëvalueerd en weet je bij welke ploeg je ingedeeld wordt.
 2. Waarschijnlijk heb je door de jaren heen al een serieuze HRSH uitrusting verzameld, daarom heb je de keuze om al dan niet een kledijvoucher aan je lidgeld toe te voegen. Wij gaan er alvast van uit jullie steeds in HRSH outfit op wedstrijd en training te zien.

NIEUWE SPELERS:

 1. Wil je  één van onze ploegen komen versterken, dan zal onze sportief verantwoordelijke contact met je opnemen om je eventueel eens te laten testen.
 2. Wordt er beslist dat je bij één van onze ploegen kan aansluiten, dan zal je een uitnodiging ontvangen tot het betalen van het lidgeld. Zoals in de spelersovereenkomst vermeld wordt het lidgeld onder geen beding terugbetaald.
 3. Hou er rekening mee dat je voor eind april bent uitgeschreven uit je vorige club ! Is dit niet gebeurt dan kan je nog enkel overstappen met goedkeuring van je huidige club.
 4. Ons secretariaat zal je uitnodigen om ook je aansluiting bij de KBVB digitaal in orde te maken. Hiervoor heb je enkel je paspoort en gsm nodig. Ook wij kunnen je uitschrijven bij je club van herkomst. Enkel aangesloten spelers kunnen aan wedstrijden deelnemen en zijn officieel verzekerd voor ongevallen bij de KBVB.

ONZE WERKWIJZE:

 • Mogen we elke speler vragen om ons digitaal infoblad in te vullen, door dit elk jaar opnieuw in te vullen blijft ons adressenbestand up-to-date.
 • Je zal een een uitnodiging vinden tot het betalen van het lidgeld. Nadat we je betaling ontvangen hebben zal je aan tegoedcode  ontvangen om de clubkledij te bestellen.
 • Elke seniorspeler heeft een uniek spelersnummer dat standaard op je kledij zal staan. Dit heeft niets te maken met je nummer tegen een wedstrijd.
 • Voor nieuwe spelers hebben we al een basispakket samengesteld, extra kledij bijbestellen kan natuurlijk steeds.
 • Ben je een bestaande speler dan ben je vrij om je HRSH collectie aan te vullen. Wil je iets extra bestellen, dan kan dit ook via deze link
 • Hou er wel rekening mee dat elke HRSH-speler van groot tot klein op training en op wedstrijd in Haasdonk-kledij verwacht wordt. We hebben een trainingspakket in de online shop staan.
 • Onze club werkt met Pro Soccer Data (PSD) – van zodra je aangesloten bent, zal je uitgenodigd worden om de app te downloaden. Via PSD blijf je op de hoogte van alles wat er binnen de club gebeurt, je kan er chatten met je ploegmaatjes, of contact opnemen met je technische staf.

DOE JE AANVRAAG VIA EEN KLIK OP ONDERSTAANDE KNOP