Aansluiten als seniorspeler seizoen 21-22

Wil je bij onze club aansloten dan zijn dit te te volgen stappen :

 

Vul het digitaal inschrijvingsformulier in – dit kan enkel verzonden worden nadat elk veld is ingevuld.

 

BESTAANDE SPELERS:

  1. Als HRSH speler ben je door de sportief verantwoordelijke al geëvalueerd en weet je bij welke ploeg je ingedeeld wordt.
  2. Waarschijnlijk heb je door de jaren heen al een serieuze HRSH uitrusting verzameld, daarom heb je dit seizoen de keuze om al dan niet een kledijvoucher aan je lidgeld toe te voegen.

NIEUWE SPELERS:

  1. Wil je  één van onze ploegen komen versterken, dan zal onze sportief verantwoordelijke contact met je opnemen om je eventueel eens te laten testen.
  2. Wordt er beslist dat je bij één van onze ploegen kan aansluiten, dan zal je een uitnodiging ontvangen tot het betalen van het lidgeld. Zoals in de spelersovereenkomst vermeld wordt het lidgeld onder geen beding terugbetaald.
  3. Onze GC zal je uitnodigen om ook je aansluiting bij de KBVB in orde te maken. Enkel dan mag je wedstrijden spelen en ben je officieel verzekerd voor ongevallen.

 

  • In deze moeilijke tijden krijg je al speler de mogelijkheid je lidgeld gespreid te betalen. Hou er wel rekening mee dat je pas na ontvangst van het volledig bedrag je tegoedcode zal ontvangen om de clubkledij te bestellen.
  • Voor nieuwe spelers hebben we al een basispakket samengesteld.
  • Ben je een bestaande speler dan ben je vrij om je HRSH collectie aan te vullen. Wil je iets extra bestellen, dan kan dit ook via deze link
  • Onze club werkt met Pro Soccer Data (PSD) – van zodra je aangesloten bent, zal je uitgenodigd worden om de app te downloaden. Via PSD blijf je op de hoogte van alles wat er binnen de club gebeurt, je kan er chatten met je ploegmaatjes, of contact opnemen met je technische staf.

DOE JE AANVRAAG VIA EEN KLIK OP ONDERSTAANDE KNOP